Монографија, 70 години ПМФ

По повод седумдесетгодишнината од основањето и започнувањето со работа на Природно-математичкиот факултет во Скопје, на 16 декември 1946 година, во 2016 година беше издадена Монографија. Прегледајте ја Монографијата на следниот линк.


Следни испити

Февруари/Март
П В С Ч П С Н
19202122232425
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
сите

Резултати од испити

по датум     по предмет


© 2024. Институт за физика, ПМФ, УКИМ, Скопје.