Библиотека

Институтот за физика располага со библиотека, во 20 места, со 10 000 наслови и повеќе од 4000списанија. Студентите добиваат и интерни скрипти по одделни предмети, во дигитална или во хартиена форма, како и програмски кодови потребни за одвивање на наставата.

За пребарување литература во функција на совладување на содржините од наставните програмина студентите на располагање им стои компјутерска лабораторија со можност за пребарување наинтернет и различни бази на податоци до кои Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ има достап.


Следни испити

Февруари/Март
П В С Ч П С Н
19202122232425
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
сите

Резултати од испити

по датум     по предмет


© 2024. Институт за физика, ПМФ, УКИМ, Скопје.